O meni

Moja pestra in poučna življenjska plovba

me je vodila po domovini in po svetu, kjer sem nabirala zgodbe in spomine ter kulinarična znanja in izkušnje.

Kdo sem?

Moja pestra in poučna življenjska plovba me je vodila po domovini in po svetu, kjer sem nabirala zgodbe in spomine ter tudi kulinarična znanja in izkušnje. Pred časom so me vetrovi obrnili proti rodnemu kraju, kjer sem se ustavila. A to ni bil razlog, da bi se ustavila moja želja in volja po novem znanju in uresničevanju zastavljenih ciljev. Še bolj odločno in vztrajno sem zakorakala na pot osebnih prepričanj in z močno voljo začela pisati novo poglavje svoje zgodbe – MIAM kulinariko.

Veliko let sem del gostinske in turistične industrije. Pred leti sem se odločila, da svoje znanje, izkušnje in ideje uresničim v lastnem podjetju z željo ponuditi nekaj več in drugačnega.

Miam kulinarika

V podjetju delujemo in ravnamo trajnostno, povezovalno, kakovostno, strokovno in prijazno do zaposlenih. Prav tako pa tudi lokalno, sveže, sezonsko in zdravju prijazno, saj je obrok, ki je pripravljen iz lokalnih, svežih in kar se da sezonskih živil, zdravju prijazen in tudi bolj okusen. Vse, kar gre iz naše kuhinje, je pripravljeno s skrbnostjo. Od dnevnih kosil, catering pogostitev, stalne ponudbe ali slajših dobrot.

MIAM kulinarika sodeluje z lokalnimi kmeti in pridelovalci ter slovenskimi podjetji, saj prisegamo na uporabo lokalnih sestavin.

Poslanstvo in delovanje

MIAM, ker je le najboljše dovolj dobro zame. Je tudi zate?

Želite prejemati aktualne novosti Viničarije pri Gruški in MIAM kulinarike catering na Vaš e-naslov? Ali nam želite kaj sporočiti?

Izpolnite spodnji obrazec.

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!